Informacions arxiprestals‎ > ‎2016‎ > ‎

Visita del patge Gregori a Càritas de Mollerussa

El patge Gregori ha visitat els dies 13 i 14 de gener, després d'un llarg i atrafegat viatge on ja havia repartit regals a molts infants, als nens i nenes de l'aula reforç escolar de Càritas de Mollerussa.

Tots han estat molt emocionats, li han fet preguntes, han recitat versos de Nadal i s'han compromès, al seu davant, a tenir unes bones actituds durant l'any que hem encetat. Tots junts hem compartit un berenar. El patge però, s'ha acomiadat sense entretenir-se, ja que havia de seguir el seu camí cap a d'altres llocs on hi ha infants que encara esperen els regals que té encarregats.

El patge Gregori ha donat un missatge molt concret als nens i nenes, Els deia que el millor regal que podem rebre i l'hem de construir entre tots, és la pau. És molt important que al nostre voltant hi regni la pau i l'amor. Aleshores la convivència serà millor per a tothom.

Des de Càritas donem gràcies al patge Gregori per la companyia, pel missatge i pels regals que ben segur alguns els farem servir a la mateixa aula. L'esperem l'any vinent.

(Càritas Mollerussa)

Comments